Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Z učenci prvih štirih razredov smo izvedli športni dan – POHOD. Kot se za vsako športno udejstvovanje spodobi, smo se dobro ogreli ob predstavitvi prav posebnega športa – juda. Nato smo napolnili svoje želodčke in se odpravili na pohod. Načrtovano relacijo smo malo spremenili. Noge so nas ponesle v Nadole. Preden smo jih dosegli, so se že hitro začeli zapleti.

Po dobrih 300 metrih se je skupinica otrok morala vrniti v šolo, pa ne za to, ker bi bili utrujeni, pozabili so jopice, veter pa nam je pošteno ponagajal.

Po prvi postojanki na Kamnu, smo se odpravili naprej. Ob cesti nas je pričakala krava. Učiteljica Suzana jo je uspešno odgnala v gozd, mi pa smo tiho kot miške hitro smuknili mimo.

In končno smo dosegli hribovite Nadole. Bili smo vesela Kekčeva druščina, saj smo večkrat zapeli. Ob dobri volji in klepetu smo prišli do čudovito urejene Pušnikove domačije in njene okolice. Najbolj so nas pritegnile radovedne koze. Sledila je pot v šolo. Omamil nas je vonj ciklam, nekatere pa je opekla kopriva, vendar niso potočili nobene solze.

 Na dan slovenskega športa smo  prehodili približno osem kilometrov. Vsi si zaslužimo pohvalo. Uspel nam je res čudovit športni dan.

Dostopnost